Hakkımda

23 Ocak 2011 Pazar

Beyaz rüya

Öyle beylik laflar etmeyeceğim. Zaten hayat siz kendinizi baş rol oyuncusu olduğunuz anda yaşadıklarınızla birlikte kendinizi ne kadar genç hissettiğinizdir.
3 günün kısa özeti:)) uzun ve dar yoldan vardık biz


YENİDEN Canlanmaya ve beyazla kucaklaşmaya

ILGAZ'da geçen tatilin cuma,ctesi ve pazar günüyle birlikte 3 gün süren hikayesiydi:)) sevgiler
diclekiyisi

7 yorum:

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Cok guzel bır gezı olmus, ılgaz Anadolu'nun sen yuce bır dagısın ;)

Unknown dedi ki...

fotograflar çok güzel:) anlaşılan güzel bir kısa kaçamak olmuş :)) bir iki soru ulaşımı kolay mıdır,kalıcak yer şartları bir de ücreti paylaşırsan sevinirim sevgiler güzel haftalar :))

MKBL dedi ki...

Tatlımmm balımmm resimlere bayıldımmm.Kesin sen çekmişsindir.
Çok özledim çoookk.Ne zaman buluşacağız yaff:)

Yeşim dedi ki...

Beyaz ne kadar yakışıyor doğaya :) özlemiştim bu manzarayı teşekkürler tatlım hasretimi dindirdin :) Oksijene doyup gelmişsin :)

Deli Anne dedi ki...

çok canım çekti.. detayları isterük!

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

ahh sevgili kiraz çekirdeği ılgaz anadolunun sen yüce bir dağısı milli marşımız oldu orda:))

@burcu ulaşım için biz turla gittik. istanbuldan 6 saat sürdü ki bu 6 saat yolcu topladığıımız için sürdü aslında 4 saatte gidilebilinir. ankaradan 3 bucuk saatmiş orda meraklı bir teyzeden öğrendik. ücret turla gidildiği için uygun fiyata kaldık. biz doruk otelde kaldık. tavsiye ederim. haftasonu herşey dahil ulaşımda içinde 225 idi. ama en güzel kısmı kartalkaya veya uludağdaki gibi skipass veya kar takımları pahalı değil daha ucuz. uygun, mesala 30 tl sabahtan akşama kadarrr kayak kiralama gibi. detayları diğer yazımda paylaşacağım.

@makbulekkonsept:)) bugün iki şey cok mutlu etti beni birincisi telefonumda güzel mesajın. ikincisi blogunda güzell yorumun. anladım ki seni özledim. onumuzdeki hafta görüşelimmm kesinlikle ben uygunnn olacagımmm.

@yeşim senin için bir resim daha paylaşacağı sana armağan olsun diyee.
@ deli anne detaylar yarın:))) malum işten eve şimdi geldimmm yarın süperr yazım sizi bekliyorr. sizlerii çok sefiorummm

mine dedi ki...

süper dinginlenmiş bir yandan da enerji dolmuşsunuzdur : )