Hakkımda

25 Kasım 2010 Perşembe

HAFTANIN FİLMİ(KIZ KARDESİMİN HİKAYESİ)


Aile..birleştirici ve bütünleştiricidir.


Haftasonuna girerken sizlere güzel bir film önermek istiyorum. Bir kız kardeş, bir anne bir baba, bir abla erkek kardeş hikayesi.... Çok küçük yaşta kanser hastalığına yakalanan kızlarını kurtarmak için donör olması amacıyla ona bir kardeş dünyaya getirirler. henüz küçükken bir çok operasyon geçiren anna büyüdüğünde böbreği iflas eden ablasına kendi böbreğini vermesi gerekmektedir. ancak bu ameliyatı geçirirse anna'nın hayatında fiziksel eksiklikler olacaktır. Filmin sonunda bir sırr ortaya çıkıyor,onu paylaşmak istemiyorum. Ancak aile ilişkileri,abla kardeş ilişkileri irdelenmesi bakımından. Bütünleştirici olan ailenin hastalık durumunda ilişkilerinin nasıl koruyucu hale geldiklerini izleyebileceğiniz. İzlerken ağlayabileceğiniz güzel bir film.
NOT:Bu aralar kısa yazılar öneriler yapyorum. zamanında darlığından şikayetçiyim:))
sevgilerrr
diclekiyisi

5 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Bende giilecek film arıyordum.İlaç gibi geldi:)

Chilek dedi ki...

hüngür şakır izlediğim bir film olmuştu kendisi:)

Zeynep dedi ki...

off izlediğim günü hatırladım...
muhteşemdi , içimi acıtan nadir filmlerden.
kesinlikle izlenmeli !

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

:))) çok guzel bir fim. sevgili aylin sinemada gösterilmiyor. internetten online izleyebilirsin.
sevgili chilek ve zeynep inanılmaz derecede herkesin yerine koyduğum film anne oluyorsun baba oluyorsun kız kardeş oluyorsun:((( ama çok ağlıyorsun

Hayatın Ressamı dedi ki...

Kitabı daha şahendir tavsiye edirim .Kitabından uyarlaması başarısız ve çok fazla değişiklikler olmuş filmde.Kitaptaki son daha başarılı.