Hakkımda

18 Haziran 2010 Cuma

you can always go dowtown....

unsuz yağsız pastalarımız:):):):):
hee bende inanamadım zaten yerken hafifliğinden anlaşılıyor....







Günün uzun gelebilir size… Hatta hiç bitmeyecek bu dersiniz. Bittiği anda arkanıza bakmadan kaçabilirsiniz. Bazen de soluğu şehrin merkezinde alırsınız kii sırf size iyi gelsin diye. Şehir merkezi hep iyi gelmiştir bana. Tıpkı petula clark’ın dediği gibi When you're alone and life is making you lonely You can always go – downtown…. Şimdi size tam downtown bir yer önereceğim. Bende bir eğitimde yemek molası vermek istediğim zaman öğrendim. Elli kez gittiğim bir yerde bu kadar gözden kaçmış olmasına inanamadım. Yer tabii nerden gittiğinize bağlı eğer kadıköyden Bağdat caddesine gidiyorsanız yolun tam solunda Göztepe parkının oradan kısa ama huzurlu bir yürüyüşten sonra karşınızda yeşilliklerin, neşeli çocuk seslerinin, yüryüş yapan insanların ee tabiiii birde nefis pastaların olduğu bir mekan…. London cafe.. evet hava güzel ağaçların yeşilliğin içinde unsuz ve yağsız yapılan evet evet… ilk duyduğumda sevindim çünkü insan doyasıya pasta yemek istiyor elbette ve kalorisini düşününce.. bu unsuz ve yağsız pastaları denemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere yeni makinemden karelerle paylaşmak istedim. iyi hafta sonları ve iyi başlangıçlar...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bizzden de bir fotografff süslemesi de olurdu o leziz pastaların yanında...
ellerine sağlık...
aynı huzuru bir gün bakırköyde bir gün göztepede bulduk beraber..
en kötü günümüz böyle olsun...
öpüldünn askmm :)

Adsız dedi ki...

olurduda yücell :(:( harika iki gündü bedenen yorgun amaa ruhen huzur ve mutluluk doluu sen iyki varsınnnn

hayatımınherrengi dedi ki...

Merhabalar, yeni makineneizi sorabilir miyim??? Bu aralar içim dışım fotoğraf makinesi oldu ama kullanıcıların yorumları daha etkili oluyor.

Bu arada unsuz ve yağsız pasta fikri yerken iç rahatlığı sağlasa da tadını merak ettim?

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

nikon D3000 daha yeni kullanmaya başladım, ama çözünürlüüğü çok harika. unsuz yağsız pasta tadına gelince tavsiyem eğer istanbula gelirsen mutlaka uğa ve ye özelikkle çileklisini... aşk yaşayanıyor:)))