Hakkımda

7 Haziran 2010 Pazartesi



Bütün geçen zamana aldırmadan durup baktı geçtiği yollara, yaşadıklarına, genç adam her şeyin farkındaydı geride bıraktıklarının, bıraktıklarının değerimi ancak zaman geçtikçe anlayabiliyordu. Gidip kapısına özür dilese asla affetmeyeceğini biliyordu. Çünkü çok sevdiği birini kırmıştı hem de 2 kez….

Birini çok severiz ve sevildiğimizi biliriz. Belki de sevildiğimizi bildiğimiz için önemsemeden davranırız. Sevdiklerimizi üzdüğümüz anda sevdikleri tarafından sevilenler de çok üzülebileceğini akıl etmez. Hayat bu ya Ne zaman ki çok sevdiğimiz birinin kapısına gitmeye yelteniriz, işte o zaman anlarız eskisi gibi olmayacağını. Yıllar ilerledikçe insan ister yanında bir tek sevdikleri olsun. Onunla ağlasın, onunla kahkaha atıp yorulsun. İnsan çok sevdiği birini kaybedince ancak güzel bir anında yanında görmek istediği zaman göremeyince anlıyor. İnsan ancak ağladığı zaman sesini duyamayacağını hissedeceği için gelecek zamanda kaçırdıklarına yanıyor. İnsan zamanı geri sarmak istese de saramıyor.

geçen zaman güzel şeyler kazandırıyor kazandıryor olmasına geçen zaman birde çok sevdiklerimizide götürüyor........

4 yorum:

noyumberry dedi ki...

Çok haklısın canım:)bizler sevdiklerimizin değerini ancak kaybettikten sonra anlıyoruz ama iş işten geçmiş oluyor..
sevdiklerimizin değerini zamanında bilmemiz dileğiyle..sevgiyle kal..

Adsız dedi ki...

kesinlikle.maalesef. ve şşimdi ise bize düşen elimizdekilerin kıymetini bilmek. teşekkürler değerli yorumunuz için(dicle)

Rh+ dedi ki...

kaybetmeden seviyorum diyip,sevdiğimizin değerini bilmek zor olan

Unknown dedi ki...

bu konuda ders almayı bilmiyoruz zaman zaman...
hepimiz önce bu yazdıklarının kıymetini bilsek... belki biraz daha iyi olacak herşey zamanla...
öptüm seni cokk :)