Hakkımda

30 Mayıs 2010 Pazar


Hafta sonu rüzgar gibi geçti. Bitmek üzere…

Cuma gününün ses kısılmasıyla tamamlayan ben dinlenmedim. Hasta iken dinlenmeyi pek sevmiyorum. Ayakta olayım bir şeylerle uğraşayım o bana yeter. Neler Yaptım? aslında çok dolu geçen bir hafta sonu olsada en çok galata moda haftası kısmında takıldım.

Gittim de ne oldu? Moda haftasında inanılmaz bir pahalılık söz konusuydu. Özellikle 500 -600 TL arasındakiler ve üzerindekiler için konuşuyorum. Bu nedir ya? İsyan ediyorum. Bize sevimli gösteriyorlar bide. Gazeteler, dergiler, bloglar, ne biliyim eş dost… Sadece gözlem yapmak amacıyla gittim. İçlerinde harika tasarımlar olduğunu kabul ediyorum. Ama fiyatları kabul etmiyorum. Başka bir dünya’da mı yaşıyoruz arkadaşlar ben mi cimriyim. Lütfen birisi bana açıklasın. Bir minik tül parçasının 500 TL olmasını. Ya parası var alır. Bence almamalı bu kadar mı tüketime alıştık. Bu kadar mı tüketir olduk her şeyi. Dünyanın parasını verince mi bize kıymetli geliyor. Anlamıyorum. Birileri anlatırsa sevinirim.
Bu konu uzun uzun tartışılınacak bir konu devamı gelecektir. iyi bir başlangıç yapacağınız güzel haberlerle, sevdiklerinizin güzel anlarında yanında olacağınız ve elinden tutacağınız bir hafta diliyorummmm. kısa kısa bir son söz bir tdk yazan; moda nedir? DEĞİŞİKLİK GEREKSİNİMİ VEYA SÜSLENME ÖZENTİSİYLE TOPLUM YAŞAMINA GİREN GEÇİCİ YENİLİK..

2 yorum:

Syhn dedi ki...

ay işte tamda o sebepten gidipde grmk istemiyorum!

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

gitmeyin bencede ben önermiyorum. :)