Hakkımda

27 Aralık 2009 Pazar

minik anlara özel...



Hayatınızda öyle zamanlar vardır ki yaşadığınız anda o anın ne kadar kıymetli olduğunuzu fark etmezsiniz. Ancak onun değerini o zaman geçince anlarsınız. Geriye dönersiniz bakarsınız. Uzanmak istersiniz yakalamak ama bir gerçek vardırki Yaşamısınızdır . Ve maalesef o an bitmiştir. Ve bazı anlar vardır geçmek bilmez. Saniyeler bir fırtına gibi gelir başa çıkamazsınız. Gözlerinizi kapatırsınız beklersiniz bitsin diye. Bitmediği gibi yerine başka bir fırtınayla gelir. Bizi bulunduğumuz andan uzaklaştıran ya da kurtaran gene zamandır. O andır.


Şuan 28 Aralık 2009 şu an ne yaşıyorsunuz bilmiyorum. Bu zaman bize ne hissettiriyor bilmiyorum ama her ne yaşıyorsak yaşayalım unutmayalım ki bundan 100 yıl sonra bizden başka birileri dünyada yaşayacak. Ve bizde yaşadığımız anda kalacağız.

Her gün 1 dk yalnızca 1 dakikamızı ne şartlar içinde yaşıyorsak yaşayalım gene de teşekkür etmeye ayıralım. Bu yıl sahip olmak istediklerimizi değil sahip olduğumuzu düşünelim.Sahip olduklarımıza sımsıkı sarılalım.


Tüm sorunlarımızı, problemlerimizi acılarımızı öğretmenimiz olarak görmek dileğiyle.

Hiç yorum yok: