Hakkımda

18 Şubat 2011 Cuma

CUMA,FRİDAY,VİERNES,VENERDİ,пятница...



HER DİLDE CUMA GÜZELDİR.Cumalar her zaman sevilir. Ben bugün cuma gününü değerlendirmek için İstanbul'un enfes havasından yararlanıp ortaköye doğru uzandım. sahilde gözlememi yiyip geldim. Cuma günleri yapılacak en güzel şeylerden birtaneside FİLM izlemektir.... ÖNERİM size eğer aile filmi arıyorsanız... Güzel bir baba oğul çözümlemesi istiyorsanız İT RUNS İN THE FAMİLY... Micheal Dougles Babasıyle birlikte bu filmde oynuyor. İzleyenler var mı bilmiyorum. Filmi izlerken aile bireyleri olarak rolleri. Orta kuşak oğulun babasının aksi bir baba olmak istedikçe aslında ona çok benzediğinin. Aile içi iletişimin var gibi gözükmesi ama hiç olmaması. zaman ilerdikçe bunu farketmeleri. Birçok konuya değinen güzel bir film. Aileler hakkında ve aile alt sistemleri hakkında doyurucu bir hikaye. Yukarıdaki resime gelince. Hayalimdeki dvd dolabini yapan birini buldum. Yukaridaki resimi apartment therpy sitesinden arakladım.... Dolap çok güzel olmasa bile bende evimde böyle bir arşiv yapmaya başladım.

iyi haftasonlarıııı

11 yorum:

mine dedi ki...

ne güzel yapmışsın güzel bir gün olmuş zaten eleştirdiğimiz aile bireylerine benziyoruz sonunda çok gülerim böyle olunca :)

Profösör dedi ki...

İyi bir paylaşımdı. pazarın mübarek olsun..

Zeynep'in Evi dedi ki...

ah sabah böyle başlamışsa öğleden sonra eminim güzel geçecektir canım!

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

@mine ve @zeynep vallahi akşam 18.00 de işten eve geldim. banyo yaptım. eşortmanlarımı çektim. üşenmedim. boğaza dogru yol aldım. akşam saatlerimi güzel geçirdim. günün yorgunluğunu üzerimden attım. vallahii o kadar yol fatihden oralaraa değdii:DDD

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

@Proföser teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

bayıldım tatlımmm :) çok güzell ...
güzel günler senin olsun tatlım ..hep beraber :)

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

:DDD teşekkür ederimm tatlımm

modafobik dedi ki...

Pazar günü okusam da tam da cumaya yakışır bir yazı olmuş yahu, sevdim! :)

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

:D ozaman pazar yazısıda gelmek üzeree

Birileri anlatsın dedi ki...

Bende böyle bir arşiv yapmak istiyorum ama kitaplardan. Genelde eski ve ciltli kitapları çok severim bu yüzden 2. el kitaplara bayılırım.

N.Narda dedi ki...

hımm, benim de çatı katında benzer bir mobilyam var, cilalattırsam iyi olacak zira liseden kalma kitaplığım artık taşmak üzere...:)

bir de Kirk Douglas çocukluğumun ünlü yıldızlarındandı. Daha çok westernlerle tanımıştık onu.Hatta kardeşlerimle aramızda (İngilizceyi ortaokulda öğrettiklerinden isimleri okuyamıyoruz tabii) çukur çeneli adam derdik. Sting'in "Englishman in NY" şarkısı da klibiyle dönerdi, ona da şemsiyeli adam çıktı, der, birbirimizi ekran başına çağırırdık...Hey gidi günler hey :)Bakın neler hatırlattınız şimdi?