Hakkımda

3 Kasım 2010 Çarşamba

Yoğunlar için günün dekorasyon fikri

bugünün işini yarına bırakma erteledikçe ertele geçenlerde garfield yasalarında okumuştum... tembellikle ilgili çok güzel şeyler yazıyordu ahh dedim nerdee ben koştur koştur bunları değil yapmak aklımın ucundan bile geçmezz. ama hayatta anlık mutluluklarıda unutmamak gerek. Hayatta ufak farkedilmeyen sıradan basit gibi gözüken şeyleri değerli kılanda bunlardan br süre uzak kalmamızdır. ben bu zamanlardan birindeyim kahvemi elime alıp kitabımı okumaya hevesliyim. fonda yasmin levy.... ahh ne kadar kıymetliii
Birdeeeee!!!!

Ben hayatı zıt kutup şeklinde yaşayanlardanım ya hiç uyumam ya uykunun dibine vururum. ya çok hızlı koşarım ya hiç koşmam. ya mücadele ederim ya vazgeçerim. ya inanırım yada asla inanmam ya çok boş vaktim vardır yada şimdi olduğu gibi çok ama çok yogunumdur. aslında bu yogun günlerde elimde bir defter bir kalem koşuşturma içerisindeyim nekadar kayıt içerisine alırsam alayım unuttuğum noktalarda olmuyor değil... İŞTE BUNU İÇİN GÜNÜN DEKORASYON ÖNERİSİNİ VERİYORUM YOGUN OLANLARA... BEN BEĞENDİM AMA YENİ BOYANMIŞ DUVARA BÖYLE BİRŞEY ÇİZERSEM ANNEMİ DÜŞÜNEMİYORUM:((( BELKİ BAŞKA BİR YOL BULABİLİRİMMM
SEVGİLERR

6 yorum:

mine dedi ki...

:) garfield yasaları ha süpermiş :) tepsi gazete olayını sevdim
haftanın her gününe yer ayıran takvim masa defterlerinden kullanıyorum tavsiye ederim

Unknown dedi ki...

kara tahtalar var ya hani :)) belki onlardan kullanırsan anneciğin de bişe dmez :))) her aya göre düzenleneblir :)) rahatça silinir rahatça çizilir ;) ;) ;)

sevgileeeeeeeerrrrrrr
mcxx

Unknown dedi ki...

kara tahtalar var ya hani :)) belki onlardan kullanırsan anneciğin de bişe dmez :))) her aya göre düzenleneblir :)) rahatça silinir rahatça çizilir ;) ;) ;)

sevgileeeeeeeerrrrrrr
mcxx

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

minecim bende masa takvimi kullanıorm ama okadar yogun bir çizelgem varki ancak duvara yazabilirsem yer ayırılabiliniri.

pinotti senin fikrede bayıldımmm

sevgilerr

MKBL dedi ki...

ben takvimleri saatleri kaldırdım birileri bana ayın kaçı diyorsa ona inanıyorum saat kaç derse onada :) işten çıkıyorlar bende çıkıyorum.:) kızımın uykusu gelince demek ki saat:9 diyorum.
Acayip mutluyum.Beylee kendi kendime zamansız yaşıyorum bakalım nereye kadar:)
Seni seviyorum tatlımm.

MKBL dedi ki...

Hayatım mimledim seni sayfama bakarmıısn