Hakkımda

21 Ekim 2010 Perşembe

blog dunyası ve bennn uzaklık


uzun zaman oldu mu? blogumdan uzun kalalı...

Blogumdan ayrı olsamda blog dostlarımdan asla ayrılmadım. sizleri hep takip ettim. bazı kararlar almış olsamda ayrıca her zamanki gibi sık sık yazmayacagım yine bildirmek isterim. Ama ARA ARA MUTLAKA YAZMAM gerektiğini çok sık işitir oldum. dayanamadım motive eden sevdiklerim, dostlarım oldu, herşey bir yana mailleri için msjlarınız için Teşekkür ederim.... AYRICA SÜPRİZ BİR BULUŞMA GEREKÇEKLEŞECEK . BURDAN ONUDA PAYLAŞACAĞIM....:d

şimdi gelelim geri dönüş hikayeme, aslında biriktirmiş bir yazıdan çıktı bütün bunlar. çok eskiden sevdiğim bir dostum bana vermişti okumam için eski gazete parçasının buruşmuş hali çıkıverdi karşıma bende hep bunu yapıyorsun paylaşmayı bilmiyorsun dicle diye kızdım veuzak kalan bloguma geri dönmek istedim. belki biliyorsunuzdur ama mutlaka paylaşmak istedim. Buyrun:D

TANRIM, aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele.Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükunetini ver.Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği, hafızamda yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür.Uykunun o büyüleyici gücünü duymama yardımcı ol!

Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret; bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı, güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı, güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı, balık avlamayı bilmeyi, hülyalata dalabilmeyi öğret.Her gün bana KAĞLUMBAĞA ve TAVŞANIN masalını anlat. Anlat ve hatırlat ki yarışı her zaman HIZLI KOŞANIN BİTİRMEDİĞİNİ, hayatta hızı artırmaktan çok daha önemli şeylerin olduğunu bileyim...Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla, bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması, yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır.Ve hepsinden önemlisi Tanrım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için "CESARET", değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için "SABIR", ikisi arasındaki farkı bilmem için "AKIL" ve beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak "DOSTLAR" ver.

7 yorum:

MKBL dedi ki...

Canımmmm ohhh nasıl mutlu oldum tekrar yazmana.çokk çookk sevindim.
Güzelim.sen yaz ben bayılıyorum sana.

Unknown dedi ki...

hoşgeldin canım tekrarrr.....

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

ayyy sizi çokk seviorumm yaaa canımsınızzzz diclee

smrk dedi ki...

hoşgeldin(:

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

teşekkür ederim. sende hoşgeldin sayfama

CEPAYNASI dedi ki...

sevindimmm:)))

sema dedi ki...

Merhabalar gönlü güzel hanımefendi bloğuma hoşgeldiniz, yazılarınız ne kadar doğal ve hayata dair. Ayrıca buradaki tüm niyazlarınıza katılıyorum, sevgiyle ve huzurla kalın.