Hakkımda

23 Ağustos 2010 Pazartesi

yeterki içimize sinsin içimize sinen iyi şeyleri yapmak içn emek gerek..

hayallerimden biri iyi bir yazar olmak...
Hayatın bazı dönemlerinde ki ben her döneminde sorgularım kendimi. kendimi sorgulamamın nedeni her ne yapıyorsam ben istediğim için ve iyi yapmak istediğim içindir. bunun için araştırırım. sorgularım , her zaman doğruda olmaz edindiklerim ama bir işi iyi yapmaya çalışmak sırf bunun için bile çabalamak önemlidir. zoru seçerim , bu yolda acı çekerim, bazen derim kimsenin başına gelmeyen en iyi şeyde kötü şeyde beni bulur.
hani herkesin idol yazarları varıdr benim iki aşkım var biri Jane Austen diğeri ise Elif Şafak.
her pazar Haberturk'un pazar ekinde çıkan elif şafak yazılarını biriktiriyorum. bazı kısımları okadar güzelki, hatta hayatın belli dönemlerinde insanın melankolik durumlarıda oluveriyor dediğim zaman okudugum yazının şu kısmını paylaşmak istedim.

YAPTIĞINIZ HER İŞTE VE HERZAMAN ORTAYA ÇIKAN SONUCUNU VE KALİTESİİ BELİRLEYEN EN BÜYÜK KRİTER ONA VERDİĞİNİZ EMEK... ve devam ederken işte aradığım herzaman mutluda olmaman gerekir diye düşündüğüm sırada işte bana en güzel verilmiş cevabı vermiştir. der ki MUTLULUK BEDEN İÇİN İYİDİR,SAĞLIKLIDIR. AMA MESELE BEDENİ DEĞİL BEYİNİ GELİŞTİRMEKSE EĞER, OZAMAN MUTLULUKTAN DEĞİL HÜZÜNDEN HAYIR GELİR. ve yazı yazmayı ve daha iyi olmayı hayal eden ben için daima yazmak iyi yazmadığım için hüzünlenmek, işimde iyi olmak için çabalamak bütün bunların benim için gerekli olduğunu ve en önce kendi içime bakmak gerek...

eğer yazısını okumak istiyorsanız kendi sitesinde köşe yazılarını paylaşmaktadır.

sevgiler.

7 yorum:

Sanart Madamı dedi ki...

Kendisinden pek hazzetmemekle birlikte yine de yorumlayabilmek için kitaplarını okur kendisine saygı duyarım. Hele bir de "aşık oldukları adamı sevgileri aracılığıyla değiştirebileceklerini zannetmek biz kadınlara özgü kadim bir gafletmiş meğer" demiş ve bütün kadınlık hislerimi kabartmıştır. Ha yine de baştaki fikrimi değiştirememiştir o ayrı.


Onun da çok umrundaymış diyorlar, sanart madamı benim reklamımı hiç yapmıyor diye çene kanseri olmuş vah yazıkkk, cacık ezmesi iyi gelir dese birisi bari :D

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

elif Şafak'tan benim kadar nefret eden biri yoktu. eskiden okuyanlara bile dayanamazdım.sürekli okumak gerek ne yalan söylemeliyim iyi bir yazar. bazen kıskanırım.
onun umurunda değil ama sizin yorum yapmanız benim için çok değerli:)))
sevgiler diclekıyı

MKBL dedi ki...

şekerimmm senin yazılarını ne kadar beğendiğimi her fırsatta söylüyorum.Okumaya bi başlayınca akıp gidiyor.Çok güzel yazıyorsun.Devam etmelisin.

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

bende diyorumki benim baldan tatlım gözükmüyor hasret kaldım bende senin çıtıl dilli yazılarına ve yorumlarına.
sevgiler

Rh+ dedi ki...

elif şafağı 'aşk' romanı ile tanıdım,ve hayran kaldım,bende çok severim yazılarını,kendisini antipatik bulsamda;) yazmaya devam dicle,alışkanlık yapıyosun

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

sevgili rh:))) beni nasıl mutluu ettin yorumunlaaa. teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

SwitScent dedi ki...

Aşk isimli kitabı kulaktan kulaga dolanmaya baslayınca tanıdım bende Elif Şafak'ı. kitabını okurken buldugum her köseye notlar almışım. şimdi o notları okurkende aynı keyfi alıyorum.
bu arada sizin yazılarınızdanda cok keyif aldigimi belirtmek isterim.