Hakkımda

22 Ağustos 2010 Pazar

Pazarları Yapılacak 5 Güzel Şey...


Çocukken pazarlardan nefret ederdim. Pazar olduğu annem televizyon karşısında ütü yapardı. birde pazarları hiç çizgi filmde vermezlerdi. sonra misafirde gelmezdi. tabii bizde misafirliğe gidemezdik. çünkü o gün PAZAR 'DI. Zaman ilerledikçe pazar günlerini insan daha hafta başından özler oldu. ve geldiği gibide çok çabuk biter oldu. peki henüz daha bitmemiş iken pazar günleri yapabileceğimiz en güzel 5 şey nedir diye düşünsek.

ben ilk olarak best time of sunday ; Uyumak rahat bir yastığa gömülüppp yumuşacık yatağıınızda güzel rüyalara dalmak diye ilkini düşündüm. uykumu aldım kalktım. en güzel müziklerin olduğu bir cd takıp pencerenin önünde güzel bir kitap okumaya koyuldum. Gerçi ben kitap okurken müzik dinlemesini sevmem. hem kitap okumak daha sonra müzik dinlemek. peki 3 şey bulduk kaldı peki geriye kalan yapılabilecek en iyi son 2 şey nedir? şuanda ne yapıorsunuz?

11 yorum:

yeliz-art dedi ki...

ben halen şu saat olmuş pazar günlerinden nefret ederim.

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

:)))) ama pazar gününü sevmemiz için birde pztesi günü sendromunu hatırlamamız gerek sevgili yeliz:P

Unknown dedi ki...

en büyük zevklerimden bi tanesi, iş yerinde giyemediğim rahat kıyafetlerimi giyip CAN ARKADAŞIMIN yanına gidip birlikte güzel esintili bi yerde kahve içmek....
her ne kadar ramazanda mümkün olmasa da, böyle:)

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

heee osaman ramazan bitiminde pazar kahvesi yapıoruz:PPP

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

heee osaman ramazan bitiminde pazar kahvesi yapıoruz:PPP

Ebr-i Nisan:) dedi ki...

güzel birkaç filme ayrılabilecek müsait bir zaman yeni lezzetler denemek için de..kitap okumayı saymıyorum o her daim;)
bana sorarsan bugün balkonumuza yuva yapmış kumrunun 2. yavrusunun uçmasını bekliyorum:))çabaları görülmeye değer,yuvada yalnız kaldığı için üzgün..bir an önce kanatlanmak istiyor ama o diğerinden biraz daha küçük belki 2güne daha ihtiyacı var:)
ben bugün de hayvanlar aleminde gözlemdeyim:P

Kiraz Limanı dedi ki...

Pazar günleri tüm ailenin bir arada olduğu uzun uzun yapılan pazar kahvaltısı favorim..Ramazandan dolayı şimdilik yapamasak da
bayram sabahı ailecek kahvaltıda favorileim arasında :)

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

Ebri-Nisan ; harika çok şanslısın balkonda otururken yalnız değilsin .
sevgili yurdanur benmde favorim pazar kahvaltıları:))) bayılırım ya ben kahvaltıya bayılırım.dün hatta nekadar özledim diyordum. ikinizede güzel yorumu için teşekkü ederimm
sevgiler

Rh+ dedi ki...

benim pazar takıntım var,sadece bu gün kahvaltıların özel olduğuna inanırım çünkü bütün aile biraradadır:)kısaca uzun bir kahvaltı,uzun bir uyku,ve güzel bir film izlemek;)) pazarları dışarı çıkmayı sevmem bi de.

yeliz-art dedi ki...

yaa birde pazartesi var ama ben pazartesiyi seviyorum sendromu pek hisetmiyorum.Biri bana haftanın günlerini kısaltıyoruz hangi günler olsun dese pazar ve salı günü derim.

Jesa dedi ki...

Great pics!
Really lovely blog!

Cheers, Jesa