Hakkımda

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Kahve arası okuma yazısı


Bu şehir artık beni yoruyor. ne kadar sade ama anlamla söylenmiş içten bir cümleydi. Kimimiz hayatında kırıklarıyla yola devam eder, kimi birçok kalp kırmıştır. Kimisi birçok kalbi kırmakta hala farkında bile değildir kırdığı kalplerin üzgün olduğunu. Ama yaşam bu ya herkes şuanın sonucunu yaşar yaşamında. Geldiğimiz noktada sonuçlarımızdır. Hele ki insan genç ise yaş ilerledikçe korkar adımını atmaya. ben de bu adımı sabit ve dikkatli atmaya özen gösterenlerdenim. her zaman güvenli noktalarda bulunmak istemem bir sonrakini planlayarak yaşamam. hep dikkatli olmam, bu kadar kalabalıklığın arasında ya birgün bende içtenliğimi kaybedersem diye korkmam sanırım hepsi beni bu yorgunluğa getiren sonuç. yapay olmakdan da korkmuşumdur hep. bütün bu sonuçları düşünürken bir başka tarafdan bakmak gerekir elbet. Mevlana der ki denizi gören başka köpüğü gören göz başka köpüğü bırak sen denizin gözüyle görmeye bak sen. herkesin penceresi elbet vardır kiminin dar kimisi geniş kimisinin penceresinin büyüklüğü önemsiz. hayatın getirdiği sonuç ne olursa olsun. yaşamın rengi içinden denizin gözüyle bakmak dileğiyle.

3 yorum:

Rh+ dedi ki...

her yıl bir yaş daha büyüdükçe güvenli noktalarda bulunmak isteyenlerdenim bende senin gibi;)hayata denizin gözüyle bakmaya çalışmak lafı çok hoşuma gitti,kaptım bu lafı bilesin :)

Unknown dedi ki...

güven konusunda diyecek çok şeyi olan ama aslında hiçbirşey diyesi olmayanlardanım biliyorsun...
kendimizi bazı şeylerden korumaya çalışmak yani özümüzü korumaya çalışmak, yanlış anlaşılmalardan uzak durmaya calısmak vs. vs. dedigin gibi çabalamak...yorucu...bu şehir..bu insanlar.. yorucu çoğu zaman...
bana bi tek sen sana bi tek ben hariç :)
sevgilerleeee.....

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

SEVGİLİ RH hayata deniz gözüyle bakmak ilk okudugumda benimde hoşuma gitti ve düşündükçe derinleşiyor:)) saol yorum için.
pınar yorucu olsada en azından siz varsınız canımsınnnn saoll