Hakkımda

28 Mayıs 2010 Cuma

KURŞUNİ RENKLER



11 yaşımdaydım.Televizyonda duyduğum ONNO TUNÇ öldü.Tek hatırladığım siyah gözlükleriydi. Ve sezen aksu’nun arkasından döktüğü gözyaşlarıydı. O zamanlardan hatırladığım sadece ONNO TUNÇ’u Sezen Aksu’nun ne kadar çok sevdiği idi. Ve bende sezen aksu’yu çok seviyordum. Yaşım simdi 25… ONNO TUNÇ şarkısı dinliyorum. Ve erken gittiği için üzülüyorum. keşke yaşasaydın ne cok şey yapardı kimbilir.


Nereden çıktı böyle bir yazı derken, oturmuş şarkı dinlerken insan yaşadıklarını düşünür. Ama insan öyle bencildir ki sadece kendi yaşadıklarını düşünür. Kendi acısını en üst acı sanır. Bir başkasının yaşadıklarını önemsemez. Tıp ki şarkıyı söyleyenin o söylediği şarkıyı söylerken ne hissettiği. Şimdi SEZEN AKSU KURŞUNİ RENKLERİ DİNLİYORUM… ne hissetmişti? Ve biz bu yaştakiler ONNO TUNÇ’U tanımadık belki ama müziğiyle o bizim kalplerimize girdi. O hala yaşıyor. Belki tanımadık kendisini ama bir gece vakti benim odam da belki başka hayatlarda müziğiyle bizim hayatımıza kesinlikle renk katıyor.

4 yorum:

bir güzel çift dedi ki...

Sezen in o şarkısını dinlemeye bayılanlardanım ben de...ne hissedildi de yazıldı öyle güzel bir şarkı bilemem ama dinleyen herkesi çok hislendirdiği kesin...yazını okumak çok keyifliydi.sevgilerle...

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

yazımı okuduktan sonra şarkıyı dinledinmi:) yorumun için saolll

Rh+ dedi ki...

aynı yaştayız dicle ve bende senin gibi aynı hatırlıyorum onno tunç'un gidişinin ardını,keşke daha çok tanıyabilseydik...şarkıyı bulup dinlicem en kısa zamanda.

MKBL dedi ki...

Ben bu şarkıyı bilmiyorum, ben de dinleyeceğim.
Sevgiler