Hakkımda

19 Mayıs 2010 Çarşamba

karıştırılan bir yazı:)




Sabah kalkarken yüzüne vuran rüzgârın yumuşak dokunuşu tüm sıkıntılarınızı alır. Bırakın üzüldüğünüzde kendinizi ona ....sabah kalkarken insan hangi güne ne şekilde uyandığını bilmez. Başlarken verdiğiniz kararlar sonrasında çeşitli nedenlerle değişir ve değişmek zorunda kalır.
İnsan bazen cezayı kendine keser. Bütün istediklerine kavuşma hakkını elinden alır. Bütün o hakkı elinizden siz alırsınız. Verdiğiniz kararlarla. Aslında bilmez insan yolun başında çıkmaya hazırlandığı o yolda yolun bu kadar acı verici olduğunu. Sadece tek bir kez geri dönmek ister başladığı yere. Aslında bir kez dönülecek olsa geriye…
Ama hatalarında yanlış kararlarımızın da insanlara öğretecek çok şeyi vardır. neyi mi öğretir?
Bugün bir liste çıkardım!!!
Listeme bir isim verdim(BÖYLE OLMASA NE OLUR DU ?
Uzadıkça uzadı, sonları sonuçları yine en baştaki gibi tahminlerde bulundum. Tıp ki şimdiki aldığım kararları alırken ki gibi. anladım insan kaderine bağlı. Özgür irademle savaştım. Kaderci olma senin elinde diye. ama bir yanım var ki ağır bastı sustum oturdum. Çünkü bazen hayatta her şey yolunda giderken birden umulmadık şeyler yaşar insan.


VE BAZEN MELANKOLİK ZAMANLARDA BİR FİLM İZLEMEK İSTER İNSAN....
A WALK TO REMEMBBER....
(bir öneri)


birde şimdi evimizde tadilat olduğundan eski biriktirdiklerime çok kolay ulaşabiliyorum. hani insan bazen bir film izlemek ister ama ağlamak için bu öyle bir film belki izlediniz mi eminim izlemiş sinizdir. 20o2 yılında yayınlanmış bir film.
love is patient, love is kind.love is not jealous, it does not brag, and it is not proud.love is not rude, is not selfish, and does not become angry easily.love does not remember wrongs done against it.love is not happy with evil, but is happy with truth.love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things.love never fails..

4 yorum:

Kahve Keyfi... dedi ki...

O umulmadık şeyler karşısındaki davranışların,yaşamında tecrübelerini oluşturur Dicle.Hayat düz bir çizgi de gitmez.Çok güzel bir yazı olmuş.Yüreğine sağlık :) Sevgiler

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederm. ayrıca seninde yorumunda bana çok iyi geldiiii(dicle)

éLLa Çiça dedi ki...

sabahlari cok erken kalktigim icin gune senin kadar iyimser baslayamiyorum maalesef. patlamaya hazir bir bomba gibi kalkiyorum yerimden.

filme gelince cok romantik bi seye benziyor. tam da su an ihtiyacim olan sey.. internette bulabilirsem izleyim.

Adsız dedi ki...

:) :) ahh sabahlarrr işe gidilen okula gidilen sabahlar... filmi izlersen görüşünü mutlaka bekliyorum. sevgiler dicle