Hakkımda

22 Nisan 2010 Perşembe

kendine hediye zamanlar....(bir insanın kendine yaptığı en güzel şeylerden birtanesi)


Sadece zamanın hızlı ve yoğun temposunda bir vakit kendine kalmak ister insan. Bazı zamanlar buna ihtiyacımız olur ama sakin bir vakit bulamayabiliriz. Bazı zamanlar ise vakit olur sessiz bir yer bulamayız. O zaman kısıtlı zamanlar yapabileceğimiz bize iyi gelen sadece ihtiyacımız olan kendimize hediye zamanların bir listesini kendime özgü bir biçimle yorumladım.
Uzun zamandır kafamı dinleyecek sessiz ama deniz kenarında kitap okuyup kahve içmek istiyordum ve böyle bir yer arıyordum. Nihayet aramalarım sonucuna ulaştı buldum!!!
Bazen kendinizi yorgun mutsuz çareSİZSİNİZ gibi hissedersiniz. Size en iyi yine kendiniz gelecektir. Ve kendinize güzel zamanları da ayırma vakti gelmiştir. Kimimiz için güzel bir alışveriş, kimimiz için evde pijamalarıyla akşama kadar şımarıkça oturmak…. ben de sahilde kitap okuyarak:):):):)
Her şey bir yana insanın kendine yapabileceği en güzel şeylerden bir tanesi de kendine hediye zamanları olmasıdır. Bunun içindir size iyi gelecek şeyleri iyi bilmek bazen önce ben diyebilmektir. Yazarın biri hayatımız boyunca en az tanıdığımız kendimiziz belki de bu yüzden başkasına ihtiyaç duyuyoruz. Ve hayatta en çok en az tanıdığımız kendi sesimiz belki de hiç tanımıyoruz…
Kendimizi tanımak için kendimize zaman ayırmak gerekir… ve en güzel sürprizlerle kendimiz ödüllendirerek hayatı hem kendimizle hem sevdiklerimizle hem yoğun, hem ıssız, hem dolu hem coşkulu yaşamak dileğiyle....

2 yorum:

Kahve Keyfi... dedi ki...

Offf ne güzel anlar dimi? Kitap, boğaz ve sen...Çok iyi yapmışsın Dicle.

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

:):):):) tavsiye ederim